Gözden kaçırmayın

Taş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadıTaş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadı

Çerkezköylü iş insanı ve yazar Nilgün Zaimoğlu, Çerkezköy 3. Kitap Fuarı’nın üçüncü gününde okurlarıyla buluştu.

KİTABINI İMZALADI

Çerkezköy Emek Meydanı’nda kurulan imza çadırında önceki gün okuyucularıyla buluşan Zaimoğlu, suyun insan hayatına etkilerini anlattığı, aşk, macera ve bilim kurgu tadındaki ‘Suyun Fısıltısı’ isimli kitabını imzaladı.

“BÜYÜK BİR ETKİSİ VAR”

Yaklaşık 9 ayda kaleme aldığı kitabında suyun insan hayatına etkilerini bir aşk hikayesinde işlediğini kaydeden Nilgün Zaimoğlu, “Ana karakterin su üzerine üretilmiş frekans cihazına, kendi sesi ile söylediği olumlu bir cümleden sonra su moleküllerinde inanılmaz canlılık gözlemliyor ve bundan sonra maceralar başlıyor. Kitap bu yüzden Suyun Fısıltısı ismini aldı. Kitabın kapağında birkaç renkten oluşan bir şelale var. Bu şelalenin rengi insan vücudundaki aura renklerini temsil ediyor. Şelale de suyun bu auralarımızda büyük bir etkisi olduğunu anlatıyor. Karanlık gökyüzünde parlayan renkler de yine vücudumuzun auralarından evrene yaydığımız enerji renklerini temsil ediyor. Karanlık gökyüzü ve binlerce yıldız ise pozitif düşüncemiz ile hep aydınlıkta kalabileceğimizi anlatıyor” ifadelerini kullandı.

“OKURLARIMLA BULUŞMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM”

Kitabını yazma sürecini de anlatan Zaimoğlu, kitabı kaleme almadan önce ilk olarak ne üzerine yazacağını kararlaştırdığını belirterek “Sonrasında bütün konu başlıklarını çıkarttım. Konu başlıklarını çıkarttıktan sonra yazmak daha da kolaylaşıyor. Önemli olan gerekli ilhamın gelmesi çünkü her zaman ilham gelmiyor” ifadelerini kullandı. Çerkezköy 3. Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Zaimoğlu, “İlk imza günüm Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’ndeydi. Çerkezköy 2. Kitap Fuarı’nda ikinci kez okurlarımla buluştum. Bugün 3’üncü Kitap Fuarı’nda tekrar okurlarımla birlikteyim. Bu benim için büyük bir mutluluk” dedi.

Haber / Buse AKIN