Gözden kaçırmayın

İl su kurulları, ilk toplantılarını yaptıİl su kurulları, ilk toplantılarını yaptı

Yurtiçi ve yurtdışından yüzlerce bisiklet tutkununun bir araya geldiği LÜBİFEST 6, Cuma günü kortej sürüşüyle başladı.

 

KORTEJ SÜRÜŞÜYLE BAŞLADI

Korteje Belediye Başkanvekili Kemal Pektaş, belediye başkan yardımcıları Derya Aktan, Ceyhun Akgöl, Gökhan Kaya Atay ve vatandaşlar katıldı. Kongre Meydanı’ndan başlayan sürüş Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde sona ererken, sürüşün ardından burada festivalin açılış kurdelesi kesilerek çadır etkinliklerinin açılışı gerçekleştirildi.

SLOTCAR YARIŞINA KATILDILAR

Açılışın ardından Belediye Başkanvekili Kemal Pektaş ve belediye başkan yardımcıları çadırları ziyaret ederek slotcar yarışına katılırken, festivalin ilk gününde Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde DJ Elize ve Madrigal grubu sahne aldı.

BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

LÜBİFEST’te ikinci gün etkinlikleri, yerli ve yabancı bisiklet severlerin katıldığı bisiklet turuyla başladı. Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi’nde toplanan grup, buradan Evrensekiz Barajı’na sürüş gerçekleştirirken, bisikletlileri Belediye Başkanvekili Kemal Pektaş uğurladı. Aynı gün Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde çeşitli etkinlikler ve hediye çekilişi gerçekleştirilirken, ikinci günün akşamında ise Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde DJ Elize ve Kolpa grubu sahne aldı.

GÖKHAN YENİADA SAHNE ALDI

Festivalin son gününde de Lüleburgaz’dan Düğüncübaşı köyüne bisiklet turu düzenlendi. Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde de gün boyu çeşitli etkinlikler ve hediye çekilişi gerçekleştirilirken, festivalin kapanışında ise Sefa Gümüştakım, RAF BAND ve Grup Metamorfoz konserlerinin ardından DJ Elize performansını sundu. Festivalde son olarak Gökhan Yeniada sahne aldı.

Haber / Abdullah GÜMÜŞ