Gözden kaçırmayın

Tekirdağ, yeni yılı konserlerle karşılayacakTekirdağ, yeni yılı konserlerle karşılayacak

‘Akan Kanlar Bizimdi’, ‘Giden Canlar Bizimdi’, ‘Yürekte Saklı Kaldı’, ‘Bizi Ayırdı Aras’ ve ‘Acımı Paylaşamadım’ isimli kitapların yazarı Fahrettin Masum Budak, Çerkezköy Belediyesi tarafından 6. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında bu yıl 3’üncüsü düzenlenen kitap fuarında, okurları için kitaplarını imzaladı.

TEŞ MEDRESELİ DOSTLARI YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Emek Meydanı’ndaki fuar alanında Perşembe günü saat 15.30’da düzenlenen imza gününe vatandaşların yanı sıra Fahrettin Masum Budak’ın ülkücü dostları da yoğun ilgi gösterdi. Ülkücü hareketin Dede Korkut'u Avukat Orhan Çakıroğlu, ülkücü hareketin mihenk taşlarından Erdem Karakoç, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl eski Başkanlarından Yunus Meral ve Avukat Mustafa Yüce başta olmak üzere Fahrettin Masum Budak’ın çok sayıda Taş Medreseli dostunun katıldığı imza gününde Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan da ülkücü yazar Fahrettin Masum Budak’a kitap imzalattı.

 

 

İLK KİTABINI 2009 YILINDA YAYINLADI

2009 yılında piyasaya çıkardığı ‘Akan Kanlar Bizimdi’ isimli ilk kitabı ve 2013 yılında yayınladığı ‘Giden Canlar Bizimdi’ isimli ikinci kitabında bir dönemin gerçeklerini, darbenin zalim yüzünü, bizzat yaşadıklarını, çektiklerini kendine özgü üslubuyla edebiyat dünyamıza kazandıran Fahrettin Masum Budak, 2020 yılında yayınladığı ‘Yürekte Saklı Kaldı’ isimli kitabında da romanıyla idealist bir kuşağın kutlu sevdasını, yürekte saklı kalan bir aşk hikayesini, davam dediği ülküsünde eriten, aşkını davasına kurban eden idealist bir gençliğin hikayesini anlatıyor. 

 

 

5 KİTABI BULUNUYOR

Aynı yıl yayınladığı ‘Bizi Ayırdı Aras’ isimli romanında da 12 Eylül öncesi düştüğü hapishaneden firar eden bir mahkûmun Kuzey, Güney Azerbaycan ile Türkistan maceralarını kaleme alan Budak, 2021 yılında yayınladığı ‘Acımı Paylaşamadım’ isimli kitabında da Ermenilerin 1915-1920 yıllarında Azeri Türklerine karşı uyguladıkları mezalim ve katliamları, bizzat yaşayan ve gören insanların dilinden anlatıyor.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU