Gözden kaçırmayın

Taş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadıTaş Medreseli Ülkücüler, imza gününde Taş Medreseli yazarı yalnız bırakmadı

5 gün boyunca sürecek etkinlikler kapsamında tenis, satranç, beach voleybol, basketbol müsabakaları ve Zafer koşusu düzenlenecek. Tenis Turnuvası’nda 15 erkek, 8 kadın sporcu ile ikili maçlar yapılacak.

SATRANÇ TURNUVASI İKİ KATEGORİDE YAPILDI

Satranç Turnuvası da Büyük Erkekler ve Küçük Erkekler olmak üzere iki kategoride yapıldı. Büyük Erkekler kategorisinde Nihat Yıldız birinci, Erhan Mola ikinci ve Ozan Adalıoğlu üçüncü olurken, Küçük Erkekler kategorisinde de Deniz Maşa birinci, Çağan Kuşlar ikinci, Cihan Doluca üçüncü oldu.

“ZAFER RUHUNU YAŞATMAK İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT”

Kentte düzenledikleri spor etkinliklerinin, zafer ruhunu yaşatmak ve gençlere bu ruhu aktarmak için büyük bir fırsat olduğunu belirten Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, “Sahip olduğumuz değerleri sporla bütünleştirerek, hem fiziksel hem de manevi anlamda güçlü bireyler yetiştirmek istiyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerimizin startını vermekten büyük bir gurur duyuyorum. Beach voleybol, basketbol, tenis, satranç turnuvaları ve zafer koşusu gibi birbirinden heyecanlı etkinliklerle, hem gençlerimize hem de tüm halkımıza dolu dolu bir bayram yaşatıyoruz. Bu etkinlikler, birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirirken, aynı zamanda sporun ne kadar önemli bir değer olduğunu gösteriyor. Zafer Bayramı şerefine düzenlediğimiz etkinliklere katılan sporseverlere başarılar diliyorum” dedi.

Haber / Erdal AYDIN