Gözden kaçırmayın

Sıfır Atık Belgesi alan ilk belediye olduSıfır Atık Belgesi alan ilk belediye oldu

Etkinliklerin tamamı Marmaraereğlisi Sahili’nde düzenlenecek.

ÇOCUK ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK

Festival etkinlikleri, 17 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00’de DJ performansları ile başlayacak. Saat 15.00’de çocuk tiyatrosu ve film gösteriminin ardından saat 16.00’da da çocuk şenliği düzenlenecek. Şenlikte sihirbaz şov ve bubble şov gösterisi ile eğlence doruğa çıkacak. Ayrıca çocuklara çeşitli hediyeler ve ikramlar da verilecek.

VATANDAŞLARA KARPUZ İKRAM EDİLECEK

Çocuk şenliğinin ardından FLYBOARD gösterisi sunulacak, çocuklar pinyata ile eğlenecek. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde Perinthos Tanıtım Yayını ve Gladyatör Şov yapılacak. Daha sonra Karpuz Yeme Yarışması’na geçilecek. Katılımcılara karpuz ikramında bulunulacak. Karpuz Yeme Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri de verilecek. Tekirdağ Kent Orkestrası’nın saat 21.00’de sahne almasının ardında saat 22.30’da da ünlü sanatçı Betül Demir, Marmaraereğlisi sakinleri ile buluşacak.

 

 

MASTERCHEF EKİBİ, HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK

Festivalin ikinci günü olan 18 Ağustos Pazar günü de dolu dolu etkinlikler ile geçecek. Sahilde saat 10.00’da başlayacak plaj voleybolunun ardından WATEBALL gösterisi yapılacak. Ardından halk oyunları ve FLYBOARD gösterileri sunulacak. Şenliğin ilk günü düzenlenen plaj voleybolunun final maçları saat 18.00’de oynanırken, aynı saatte Blues of Rumeli Konseri de verilecek. Saat 19.30’da Plaj Voleybolu Ödül Töreni yapılacak. Ödül töreninin hemen ardından Karpuz Güzeli Yarışması ve En İyi Karpuz Yarışması düzenlenecek. Daha sonra Masterchef Ekibi, hünerlerini sergileyecek. Festivalin kapanışını ise ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu yapacak. Saat 22.00’de sahne alacak ünlü sanatçı, şarkılarını Marmaraereğlililer için seslendirecek.

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİ”

Belediye Başkanı M. Onur Bozkurter, bu etkinlikle hem ilçenin tanıtımını yapmayı hem de halkın birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Başkan Bozkurter, "Marmaraereğlisi'ni hep birlikte daha eğlenceli ve yaşanılabilir bir yer yapmak için çalışıyoruz. Festival Kenti Marmaraereğlisi'nde, 2. Geleneksel Karpuz Festivali'nde buluşuyoruz. 17 - 18 Ağustos’ta düzenleyeceğimiz etkinlikler, yarışmalar ve konserler ile dolu 2. Geleneksel Karpuz Festivali’ne tüm halkımız davetlidir” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ