Gözden kaçırmayın

Sıfır Atık Belgesi alan ilk belediye olduSıfır Atık Belgesi alan ilk belediye oldu

Bu yeni düzenleme ile Çorlu Belediyesi olarak üzerlerine düşen sorumlulukları büyük bir özenle ve titizlikle yerine getireceklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, bu süreçte, Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde görevli veterinerler ve personelin büyük bir özveriyle çalışacağını, hayvan dostlarının en iyi şartlarda yaşamalarını sağlamak için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirterek “Onların emeği ve çabası, bu süreçte bizlere güç katacak” dedi.

SAHİPLENME ÇAĞRISINDA BULUNDU

Trakya bölgesinin en modern hayvan kapasitesine sahip bakımevinin, şu an için 600 hayvan kapasiteli olduğunu, acil olarak kapasitenin bine çıkarılması için çalışma başlattıklarını kaydeden Sarıkurt, “Ayrıca, sahiplendirme çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi. Vatandaşlara da “Satın alma, sahiplen” çağrısında bulunan Sarıkurt, “Bu noktada siz değerli hemşehrilerimize de büyük bir görev ve sorumluluk düşüyor. Hepimiz, sokakta yaşayan canlarımızın güvenli bir yuvaya kavuşmasını sağlamak için el ele vermeliyiz. Her bir hayvanın sevgi dolu bir eve kavuşması, hepimizin ortak amacı olmalıdır” diye konuştu.

“TÜM HALKIMIZIN DESTEĞİNE VE DUYARLILIĞINA GÜVENİYORUZ”

Hayvanların toplanıp belirli bir süre içerisinde uyutulması gibi bir durumun gündemlerinde olmadığını ve hiçbir zaman olmayacağını dile getiren Sarıkurt, “Bu doğrultuda tüm çalışmalarımızı hayvan dostlarımızın yaşam haklarına saygı duyarak ve onların refahını ön planda tutarak yürüteceğiz. Bu süreçte tüm halkımızın desteğine ve duyarlılığına güveniyoruz” dedi.

Haber / Erdal AYDIN