Gözden kaçırmayın

Sıfır Atık Belgesi alan ilk belediye olduSıfır Atık Belgesi alan ilk belediye oldu

AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Çiğdem Koncagül, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Nurten Yontar, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu ve DEVA Partisi Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ü makamında ziyaret etti.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Ziyarette Tekirdağ Milletvekilleri ile Vali Soytürk, Tekirdağ’ın sorunları ve ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Vali Recep Soytürk, yıkılan okulların yapım süreci, Ergene’nin arıtması, olası deprem, yeni yatırım alanları, eğitim, sağlık başta olmak üzere hemen her konuda Tekirdağ Milletvekillerini bilgilendirerek onların görüşlerini aldı. Görüşmede, Tekirdağ’da devam eden yatırımlar ile planlanan yatırımlar da masaya yatırıldı.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başkanlığında gerçekleştirilen toplantı ile ilgili değerlendirme yapan Tekirdağ Milletvekilleri, çok verimli bir toplantı olduğunu belirterek, Tekirdağ’ın sorunlarının ortak akılla, en hızlı şekilde çözülmesi için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti.

“TEKİRDAĞ’IN BUGÜNÜ VE GELECEĞİ ADINA ÇOK ÖNEMLİ”

Tekirdağ’ın bugünü ve geleceği adına gerçekleştirilen bu görüşmenin çok anlamlı ve önemli olduğunu belirten vatandaşlar da Tekirdağ milletvekillerinin Tekirdağ’ın sorunların ve beklentileri noktasında bundan sonra da daha sık bir araya gelmesini beklediklerini ifade etti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU