Gözden kaçırmayın

Sıfır Atık Belgesi alan ilk belediye olduSıfır Atık Belgesi alan ilk belediye oldu

Meriç Kaymakam Vekili Fuat Sözer’i ziyaret eden Vali Sezer, ilçedeki mevcut durum, devam eden çalışmalar, yatırım programında devam eden işler ve planlanan projelerle ilgili Sözer’den bilgiler aldı.

 

 

MERİÇ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Meriç Belediyesi’ni ziyaret eden Sezer, 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Meriç Belediye Başkanı olarak seçilen Yunus Atay ile bir araya geldi. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Sezer, Atay’a görevinde başarılar diledi.

 

 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Meriç’te vatandaşlarla da bir araya gelen Sezer, vatandaşların istek ve taleplerini de dinledi.  Meriç’teki incelemelerinin ardından Subaşı beldesine geçen Edirne Valisi Yunus Sezer, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Subaşı Belediye Başkanı olarak seçilen Göksel Tüfeçi’yi ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra vatandaşlar ve çocuklarla bir araya gelen Vali Sezer, yapılması planlanan OSB ve tarımsal üretimler ile ilgili vatandaşlarla sohbet etti.

İSTEK VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Subaşı’nın ardından Küplü beldesini ziyaret eden Vali Sezer, Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Küplü Belediye Başkanı olarak seçilen Gökmen Altay ile bir araya geldi. Yürütülen çalışmalarla ilgili Başkan Altay’dan bilgi alan Sezer, vatandaşlarla da bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinledi. Yunus Sezer, Meriç’e bağlı Nasuhbey Köyü’nde bulunan Karababa Türbesi’ni de ziyaret ederek, türbede incelemelerde bulundu.

Haber / İrem BANÇO