Gözden kaçırmayın

“Tekirdağ Barosu olarak bu davayı sonuna kadar takip edeceğiz”“Tekirdağ Barosu olarak bu davayı sonuna kadar takip edeceğiz”

Çerkezköy İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş tarafından Merkez Osmanlı Camii’nde Cuma namazı sonrası kıldırılan gıyabi cenaze namazına siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Kılınan gıyabi cenaze namazının ardından İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş tarafından dua da edildi. 

 

 

“ŞEHİTLERE RAHMET, ZALİMLERE LANET”

Yarın da Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı tarafından saat 18.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda İsrail’i protesto etmek ve Filistin’e destek olmak amacıyla “Şehitlere rahmet, zalimlere lanet” etkinliği düzenlenecek. Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, etkinliğe tüm vatandaşları davet etti. 

 

 

“BU DAVAYI DERT EDİNMİŞ TÜM KARDEŞLERİMİZİ BEKLİYORUZ”

Tekirdağ İnsani Yardım Derneği (İHH) Çerkezköy Temsilciliği de yarın saat 20.00’de Çerkezköy Belediye Meydanı’nda şehit İsmail Haniyye ve Filistin’in tüm şehitleri için program düzenleyecek. İHH Çerkezköy Temsilciliği’nden yapılan açıklamada “Şehit İsmail Heniyye ve Filistin’in tüm şehitleri için Çerkezköy Belediye Meydanı’nda toplanıyoruz. Bu davayı dert edinmiş tüm kardeşlerimizi bekliyoruz” denildi. 

Haber / İrem BANÇO