Gözden kaçırmayın

“Tekirdağ Barosu olarak bu davayı sonuna kadar takip edeceğiz”“Tekirdağ Barosu olarak bu davayı sonuna kadar takip edeceğiz”

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ömer Halisdemir Mahallesi’ndeki Akbaş, Panel ve Koşucu sokak üzerinde sıcak asfalt yol çalışmalarına başladı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, çalışmaları yerinde takip ederek burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mustafa Çetin, altyapı çalışmalarının tamamladığı bölgelerde üstyapı çalışmalarının hızlı bir şekilde başlayacağını kaydetti.

 

 

“ÖZVERİ İLE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”

Başkan Çetin, “Kapaklı’nın konforlu yol ihtiyacını, vatandaşlarımızın taleplerini ve isteklerini yerine getirmek adına Ömer Halisdemir Mahallesi Akbaş sokak üzerinde bugün itibariyle sıcak asfalt yol çalışmalarımıza başladık. Altyapısı tamamlanmış olan ve konforlu yola ihtiyaç olan birçok sokak ve caddemizde bu tür çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yoğun göçe bağlı olarak vatandaşlarımızın talep ve istekleri çok fazla. Hepsini karşılamak için özveri ile çalışmaya gayret ediyoruz. Kilit taş, çesanlı beton yol ve asfalt yol çalışmaları ile üst yapı hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Kapaklı halkının hak ettiği, arzuladığı hizmetleri vatandaşlarımıza ulaştıracağız” dedi.

 

 

Haber / Baştuğ Alperen KARDEŞ