Gözden kaçırmayın

Tekirdağspor’da sezon açılışı yapıldıTekirdağspor’da sezon açılışı yapıldı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Spor Salonu’nda pazar günü saat 14.00’te oynanan karşılaşma, Kapaklıspor Basketbol Takımı’nın üstünlüğü ile sona erdi. FIBA, Trabzonspor Basketbol Kulübü’ne eski borçlarından ötürü yabancı oyuncu transferine izin vermezken, iki yabancı yeni transfer Jordan Skipper Brown ve Jitaurious Gordon karşılaşmada forma giyemedi.

KAPAKLISPOR’UN 36-28’LLİK ÜSTÜNLÜĞÜ İLE TAMAMLANDI

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı İlçe Milli eğitim Müdürü Halil Vardı ve çok sayıda basketbolseverin izlediği karşılaşmayı Orkun Yurttaş yönetirken, yardımcılıklarını ise Benhür İrcel ve Özkan Talo yaptı. Her iki takımın da dengeli başladığı karşılaşmanın ilk periyodu Kapaklıspor’un 17-16 üstünlüğü ile sonuçlandı. Trabzonspor Erkek Basketbol Takımı, ikinci periyotta Kapaklıspor’un farkı açmasına engel olamadı ve ilk yarı Kapaklıspor’un 36-28’llik üstünlüğü ile tamamlandı.

KAZANAN KAPAKLISPOR OLDU

Kapaklıspor, üçüncü periyotta da etkili oyununu sürdürürken, Trabzonspor ise istediği oyunu ortaya koyamadı. Üçüncü periyot da Kapaklıspor’un 53-45’lik üstünlüğü ise sona erdi. Son periyotta da farkı açmayı sürdüren Kapaklıspor, rakibini 77-66 mağlup etti. Kapaklıspor’da tecrübeli isim Erkan Veyseloğlu galibiyette 14 sayı, 6 ribaund, 5 asistlik katkı sağlarken, Marcus Shaver JR 21 sayı, 6 ribaund 6 asist, 2 top çalma, Dischon Thomas da 15 sayı ile öne çıktı.

İLKAN KARAMAN’I UNUTMADILAR

Kapaklıspor ve Trabzonspor oyuncuları, geçtiğimiz günlerde Datça’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ve memleketi Kapaklı’da sonsuzluğa uğurlanan 34 yaşındaki eski milli basketbolcu İlkan Karaman’ı da unutmadı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU