Gözden kaçırmayın

Kapaklıspor, ilk maçında Trabzonspor’u ağırladıKapaklıspor, ilk maçında Trabzonspor’u ağırladı

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar’ın ev sahipliğinde, Rumeli İskelesi’nde düzenlenen törene CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Üzgün, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku, Belediye Meclisi üyeleri, Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, basın mensupları, turnuvada mücadele edecek spor kulüpleri ve çok sayıda sporsever katıldı.

 

“YELKEN YARIŞLARINI ÖNEMSİYORUZ”

 

Tekirdağ İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Üzgün, programda yaptığı konuşmada bakanlık ve müdürlük olarak şehrin tanıtımına katkı yapan her organizasyona tam destek verdiklerini ifade ederek “8. Uluslararası Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışlarını da çok önemsiyoruz. Sporculara başarılar diliyorum” dedi.

 

“BİRÇOK ÜLKEDE SES GETİRECEK”

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar da Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Yelken Kulübü’nün organizasyonunda 10 ülkenin 31 kulübünün 210 değerli sporcusunun 8. Uluslararası Yelken Yarışları Süleymanpaşa Kupası’nda hem yarışacağını hem eğleneceğini hem de yarışacağını belirtti. Yapılan bu organizasyonun dünyanın birçok ülkesinde ses getireceğini kaydeden Nallar, “Bir sonraki sene hepimizin katkıları ile daha da büyüyecek” diye konuştu.

 

 

 “TEKİRDAĞ’DA KENDİNİZİ EVİNİZDE HİSSEDECEKSİNİZ”

 

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak da Tekirdağ’da kendini her zaman evinde gibi hissettiğinin altını çizerek turnuva için Süleymanpaşa’ya gelen herkesin de Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübünün misafirperverliği ile aynı hisleri yaşayacağına inandığını belirtti. Konuşmaların ardından organizasyonda görev alacak olan hakem ve jüri heyetleri ile kulüp liderlerine plaketleri takdim edildi.

 

5 GÜN BOYUNCA DEVAM EDECEK

 

8. Uluslararası Süleymanpaşa Cup Yelken Yarışları, 5 gün boyunca 10 ülkeden 31 kulüp ve 210 sporcunun mücadelesine sahne olacak.

 

Haber / Menşure KARDEŞ