Gözden kaçırmayın

Alevli Günler Çerkezköy’de sahnelendiAlevli Günler Çerkezköy’de sahnelendi

Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 19’uncusu düzenlenen Sünnet Şöleni’nde ünlü sanatçı Suzan Kardeş sahne aldı. Çocuklar için birbirinden eğlenceli etkinliklerin olduğu ve sunuculuğunu Doğukan Alsay’ın yaptığı Sünnet Şöleni, Cumartesi günü Canbazlar Caddesi’nde gerçekleştirildi. Canbazlar Caddesi’nde saat 16.00’da bando eşliğinde sünnet çocuklarının ve ailelerinin katılımıyla yapılan kortej yürüyüşüyle başlayan Sünnet Şöleni, Recep Güven Parkı’nda Mevlid-i Şerif’in okunmasıyla devam etti.

 

 

SÜNNET ÇOCUKLARINA KINA YAKILDI

Mevlidin ardından sünnet çocukları için sihirbaz, jonglör, akrobasi gösterileri, balon şov gibi etkinlikler düzenlenirken, gösterilere zaman zaman çocuklar da dahil oldu. Çocuklar eğlenceli vakit geçirirken, şölen sünnet çocuklarına kına yapılması ile devam etti. Çocukların kınalarını Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Sağlık İşleri Müdürlüğü personelleri ile birlikte yaktı.

 

 

SUZAN KARDEŞ SAHNE ALDI

Kına yakılmasının ardından sahneye ünlü sanatçı Suzan Kardeş çıktı ve birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi.

 

 

Trakya ve Rumeli şarkılarının yanı sıra Türkiye’nin dört bir yöresinden şarkılar ve türküler de seslendiren Suzan Kardeş’in seslendirdiği “İzmir’in dağlarında çiçekler açar” şarkısını dinleyiciler de hep bir ağızdan eşlik etti. Sanatçı Suzan Kardeş, Yeşilçam şarkılarını da seslendirdi.

 

 

ÇİÇEK VE PLAKET TAKDİM ETTİ

Suzan Kardeş sesi ve sahne performansıyla beğeni toplarken, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sanatçı Suzan Kardeş’e ve programın sunucusu Doğukan Alsay’a çiçek ve plaket takdim etti. Konsere Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Çağlar Bütün, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, MHP İlçe Başkanı Mesut Dinç, Belediye Meclis Üyeleri, sünnet çocukları, aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU