Gözden kaçırmayın

Tekirdağ Hayvanları Koruma Kurulu toplandıTekirdağ Hayvanları Koruma Kurulu toplandı

Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevinin inşaat çalışmaları devam ediyor. Bakımevi tamamlandığında 120 çocuğa hizmet verecek.

“EVLATLARIMIZIN GELECEĞİNİ AYDINLATIYORUZ”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, “Göreve gelir gelmez 2. kreş projemizi başlatmıştık. İsmini Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi olarak koyduğumuz projemizde inşaat çalışmalarında büyük ilerleme kaydettik. Çok kısa bir süre içerisinde daha fazla ailemize hizmet verip, evlatlarımızın geleceğini aydınlatmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“GÜVENLİ VE SAĞLIKLI BİR ORTAM OLACAK”

Belediye yetkilileri, “Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevinde; küçük kas, kaba motor, bilişsel, sosyal ve duygusal gelişim programları uygulanacak, çocuklar için gıda mühendisleri tarafından özel olarak hazırlanan beslenme programı sunulacak. Standart eğitim programı haricinde özel kurslar (Resim, satranç, İngilizce, hareket eğitimi ve akıl-zeka oyunları) verilecek. Çocuklar için özel tasarlanan güvenli ve sağlıklı bir ortam olacak, velilere düzenli bilgilendirme yapılacak. Çocukların mutluluğu ve sosyalleşmeleri için oyun bahçesi sunulacak. Hem çocuklara hem de velilere hizmet veren psikolog ve sosyal hizmet uzmanı olacak. Ayrıca çocukların gelişimi için özel olarak düzenlenen uyku saatleri uygulaması da var” dedi.

Haber / İrem BANÇO