Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mevlana ve Atatürk Mahallelerinde Ş.B. isimli şahsa ait ikamet ve bağ evine eş zamanlı kaçak içki operasyonu düzenledi.

GÖZALTINA ALINDI

Adreslerde yapılan aramalarda; 50 litrelik içerisinde rakı yapımında kullanılan posa, 2 adet 120 litrelik içerisinde rakı yapımında kullanılan posa, 1 adet rakı yapımında kullanılan damıtma makinası ve makinaya bağlı olan ocak ve 1 adet hortum, 1 adet rakı yapımında kullanılan büyük mutfak tüpü, 1 adet rakı yapımında kullanılan alkol derecesi ölçülen mezür, 4 adet 5 litrelik içerisinde yapma rakı bulunan şişe, 1 adet 5 litrelik renk ve koku itibariyle şarap olduğu değerlendirilen şişe, 1 adet 1,5 litrelik renk ve koku itibariyle şarap olduğu değerlendirilen şişe, 1 adet yivsiz av tüfeği ve tüfeğe ait 24 adet fişek, 1 adet saçma mermisi atan havalı tüfek ele geçirildi. Bağ evi ve ikamet sahibi olan Ş.B. gözaltına alındı.

Haber / Şaban KARDEŞ