Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, çevre bilincini artırmak ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak amacıyla Dünya Temizlik Günü kapsamında etkinlik düzenleyecek. Çocuklara yönelik çeşitli atölyelerin yer alacağı bu etkinlikte, geri dönüşümden doğa sevgisine kadar birçok önemli konu işlenecek.

 “TEMİZLİK TEMASINA DİKKAT ÇEKİLECEK”

 Etkinliğin 21 Eylül Cumartesi günü Süleymanpaşa’daki Barış ve Özgürlük Parkı’nda düzenleneceğini kaydeden yetkililer, “13.00-16.00 saatleri arasında sürecek programda çocuklar, geri dönüşüm oyuncak tasarımları yapacak, çiçek dikme etkinlikleriyle doğayı tanıyacak ve eğitici görsel ve videolarla temizlik konusunda bilinçlenecek. Drama ve kukla tiyatrosu gibi sanatsal etkinliklerin de yer aldığı programda, temizlik temasına dikkat çekilecek. Etkinlik süresince çocuklar, eğitici oyunlar oynayarak hem eğlenecek hem de çevre duyarlılığı kazanacak. Sürpriz hediyeler ve ikramlar da etkinlik boyunca katılımcıları bekliyor olacak. Bu anlamlı etkinlikte, çocuklar hem öğrenip hem de keyifli vakit geçirme fırsatı bulacaklar” dedi.

 Haber / Erdal AYDIN