Gözden kaçırmayın

“Edirne’miz sizin deneme tahtanız değil”“Edirne’miz sizin deneme tahtanız değil”

Ediz Martin’in CHP’ye katılması dolayısıyla bugün saat 13.00’te CHP Uzunköprü İlçe Başkanlığı’nda üye kayıt ve rozet takma töreni düzenlendi. Törene; CHP Edirne milletvekilleri Ediz Ün ve Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, CHP Parti Meclisi Üyesi Berker Esen, CHP İl Başkanı Harika Taybıllı, ilçe belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

“BABA EVİNE HOŞ GELDİN”

 

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin'e CHP Uzunköprü CHP İlçe Başkanlığı “Baba Evine Hoş Geldin” pankartı asılırken, yol CHP bayrakları ile donatıldı. Ediz Martin’e CHP rozetini CHP İl Başkanı Harika Taybıllı taktı. Partiye bir güç daha katmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Taybıllı, "Halkımızın daha iyi bir gelecek için ümitlerini büyütmek için bir aradayız. Hep birlikte partimize bir güç daha katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Partimizin kurucu lider Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere bıraktığı mirası daha ileri taşımak için büyüyoruz” dedi.

 

 

“YAŞASIN CHP, YAŞASIN MUSTAFA KEMAL'İN DEVRİMLERİ”

 

Bunun yalnızca bir rozet takma töreni olmadığını belirten Taybıllı, “Sayın Martin'in aramıza katılışı; mücadelenin, toplumsal dönüşümün de işaretçisi. CHP daha da büyüyecek ve güçlenecek” derken, daha önce gençlik kolları başkanlığını da yaptığı baba ocağına yeniden katılmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Ediz Martin de “Türkiye'nin siyasi konjonktüründe yaşanan sıkıntılar nedeniyle tüm toplumumuzun yaşam koşulları iyice ağırlaşmıştır. Baba ocağının kapılarını bize yeniden açan Özgür Özel'in yoluna, yoldaş olmak için buradayım. Yaşasın CHP, yaşasın Mustafa Kemal'in devrimleri” diye konuştu.