Gözden kaçırmayın

Alevli Günler Çerkezköy’de sahnelendiAlevli Günler Çerkezköy’de sahnelendi

Kapaklı Belediyesi tarafından sünnetleri ücretsiz olarak yaptırılan çocuklar için Cumartesi günü Sünnet Şöleni düzenlenecek. Bu yıl 19’uncusu düzenlenecek olan Geleneksel Sünnet Şöleni, Canbazlar Caddesi’nde saat 16.00’da bando eşliğinde sünnet çocuklarının ve ailelerinin katılımıyla yapılacak kortej yürüyüşüyle başlayacak. 16.30-17.30 saatleri arasında Recep Güven Parkı’nda Mevlid-i Şerif’in okunmasıyla devam edecek olan programda mevlidin ardından katılımcılara ikramda bulunulacak.

SUZAN KARDEŞ SAHNE ALACAK

17.30-18.00 saatleri arasında sünnet çocuklarının fotoğraf çekimiyle devam edecek Sünnet Şöleni’nde çocuklar için sihirbaz, jonglör ve akrobasi gösterileri, yüz boyama, sosis balon, maskot, robot adam, tahta bacak gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenlenecek. 19. Geleneksel Sünnet Şöleni, sünnet çocuklarına kına yakılmasıyla devam edecek. Kına yakılmasının ardından düzenlenecek olan konserde ünlü sanatçı Suzan Kardeş sahne alacak.

ŞÖLENE DAVET ETTİ

Kapaklı Belediyesi Başkanı Mustafa Çetin, “Birbirinden eğlenceli etkinliklerin olacağı, Doğukan Alsay’ın sunuculuğunu yapacağı ve ünlü sanatçı Suzan Kardeş’in sahne alacağı 19. Geleneksel Sünnet Şöleni’ne tüm Kapaklı halkımız davetlidir” dedi.

Haber / İrem BANÇO