Gözden kaçırmayın

Trakya’da 304,3 milyon dolarlık ihracat, 253 milyon dolarlık ithalat yapıldıTrakya’da 304,3 milyon dolarlık ihracat, 253 milyon dolarlık ithalat yapıldı


Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, konserin iptal edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada “Karabiga Belediyesi olarak 40. Karabiga Priapos Deniz Festivali etkinlikleri kapsamında düzenleyeceğimiz Merve Özbey konseri, şarkıcının 27 kişilik darbuka ritim grubunun sahne aldığı sahnede ‘güvenlik’ gerekçesini öne sürerek sahneye çıkmaması ve şehrimizi terk etmesi nedeniyle iptal olmuştur.
Konserlerde sahne kurulumu organizasyon firması tarafından sağlanmaktadır. Şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı ilk duyuruda belediyemizi suçlamış, ancak hatasının farkına vararak paylaşımını silip organizatör firmayı hedef göstermiştir.
Sahnede görev alan kişiler ve halkımızın güvenliğini güvenlik güçlerimiz sağlamaktadır. Karabiga gibi huzurun ve güvenin timsali şehrimizde, şarkıcı Merve Özbey’in böyle bir karar almasını akıl tutulması olarak görüyor, konser alanını erken saatlerden itibaren dolduran ve saatlerce bekleyen, başta Karabigalı hemşehrilerimiz olmak üzere uzak yakın birçok yerden şehrimize misafir olan halkımıza yapılmış haksızlık olarak görüyoruz.
Yaşattıkları ayıp nedeniyle halkımızdan özür diliyor, 7’den 77’ye alanı dolduran vatandaşlarımızın vicdanına bırakıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Merve Özbey ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Karabiga Priapos Deniz Festivali kapsamında 06.07.2024 tarihinde Karabiga Liman Sahası'nda gerçekleşmesi planlanan konserimiz, etkinliği organize eden firma ile anlaşmamız doğrultusunda kendilerine iletilen teknik şartnamede belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmemesinden dolayı iptal edilmiş bulunmaktadır.
Yapmış olduğumuz her işimizde olmazsa olmaz prensibimizin, ekibimiz ve siz değerli vatandaşlarımızın can güvenliği olduğu gerçeğini tekrar hatırlatır, anlayışlarınızı rica ederiz” ifadelerini kullandı.

Haber / Şaban KARDEŞ