Gözden kaçırmayın

Alevli Günler Çerkezköy’de sahnelendiAlevli Günler Çerkezköy’de sahnelendi


Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gençlerin ve çocukların tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerini, spor ve sanat çevresinde yeni arkadaşlıklar kurarak sosyal becerilerini geliştirmelerini ve yeni hobiler edinerek çok yönlü bireyler olmalarını sağlamak amaçlarıyla her yaz düzenlenen Yaz Okulu kursları, bu yıl 20 farklı branşta düzenlenecek.
12 SPOR KURSU DÜZENLENECEK
Süleymanpaşa Belediyesi 2024 Yaz Okulu kapsamında; 12 spor ve 8 kültür-sanat içerikli olmak üzere toplamda 20 farklı kursa öğrenci alımı yapılacak. Futbol ve basketbol kurslarına 7-12 yaş grubu, voleybol kursuna 8-10 yaş grubu, tenis kursuna 6-12 yaş grubu, yüzme kursuna 6-9 yaş grubu, olimpik okçuluk kursuna 9-12 yaş grubu, karate kursuna 7-12 yaş grubu, tekvando kursuna 7-14 yaş grubu, judo kursuna 6-12 yaş grubu, boks kursuna 9-13 yaş grubu, satranç kursuna 7-12 yaş grubu, pilates kursuna 15 yaş ve üzeri çocuklar katılacak.
KÜLTÜR SANAT ALANINDA 8 KURS AÇILACAK
Kültür sanat kursları kapsamında açılan gitar ve keman kurslarına 8-14 yaş grubu, piyano kursuna 7-10 yaş grubu, resim kursuna 7-12 yaş grubu, halk oyunları kursuna 7-12 yaş grubu, İngilizce kursuna 7-12 yaş grubu, Kod atölyesine 7-10 yaş grubu, Orff ve Ritim Çalışmalarına 4-6 yaş grubu çocuklar katılabilecek. Yaz okullarıyla ilgili açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, “Çocuklarımız uzun yaz tatilinde kendilerini geliştirsinler, yeni hobiler edinsinler, bir sanat ya da sporla tanışsınlar istiyoruz. Yirmi farklı kursla gençlerimize bu imkânı sağlamaya çalıştık” diyerek tüm çocukları ve gençleri yaz kurslarına davet etti.
Haber / Erdal AYDIN