Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”


Kapaklı polisi tarafından uyuşturucu madde satışı ve kullanımı ile mücadeleye yönelik yapılan saha çalışmasında Ö.B.’nin (32) üzerinde bonzai ele geçirilirken, şahsın uyuşturucu maddeyi H.A. (36) ve M.G. (21) isimli şahıslardan satın aldığını söylemesi üzerine H.A. ve M.G. yakalanarak gözaltına alındı.
2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
H.A. ve M.G.’nin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda 1 adet hassas terazi, toplam daralı ağırlığı 35,10 gram olan esrar, toplam daralı ağırlığı 5 gram olan metamfetamin, toplam daralı ağırlığı 3 gram olan bonzai ele geçirildi. 2 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.
ÜZERLERİNDE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ
Uyuşturucu madde kullanımı veya satışına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Atatürk Mahallesi Ertuğrul Sokak üzerinde de C.A. (21) ve M.A.Ç. (17) isimli şahısların üzerinde daralı ağırlığı 26.80 gram olan bonzai ele geçildi. 2 kişi hakkında uyuşturucu madde kullanımı suçundan adli işlem başlatıldı.
Haber / Şaban KARDEŞ