Gözden kaçırmayın

Keşan DOÇEK Dağ Bisikleti Festivali, yarın başlıyorKeşan DOÇEK Dağ Bisikleti Festivali, yarın başlıyor

Turnuva ile ilgili konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk,“4 yıldır düzenlenen ve geleneksel hale getirdiğimiz ‘Takımını Kur Sahaya Çık Basketbol Turnuvası’nın 5’incisini Dr. Sadık Ahmet Parkı Basketbol Sahasında düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirdik. Takımını Kur Sahaya Çık 5. Geleneksel Basketbol Turnuvası, sporun ve rekabetin yanı sıra dostluğun ve dayanışmanın da önemini bir kez daha ortaya koydu.

Katılan tüm takımlar ve seyircilerle gelecek yıllarda yeniden bir araya gelmeyi ümit ediyor, turnuvaya katılan tüm sporculara emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki süreçlerde de spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz” dedi.


SPONSORLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Ayrıca Takımını Kur Sahaya Çık 5. Geleneksel Basketbol Turnuvası'na destek olan sponsorlara da teşekkür eden Öztürk, “Sizlerin katkıları olmadan bu muhteşem etkinliği gerçekleştirmemiz mümkün olmazdı. Sizler, sporun ve dostluğun önemini bir kez daha vurgulayan bu turnuvanın gerçekleşmesine büyük destek verdiniz.

Sizlerin sağladığı desteğin, takımlarımıza ve sporcularımıza verdiği moral ve motivasyon, turnuvanın başarılı ve unutulmaz geçmesini sağladı. Her bir sponsorumuzun emeği ve katkısı, bu etkinliğin her anında hissedildi ve takdirle karşılandı. Gelecek yıllarda da sizlerle birlikte daha nice başarılı etkinliklere imza atmayı umuyoruz” dedi.

4 gün süren “Takımını Kur Sahaya Çık 5. Geleneksel Basketbol Turnuvası” ödül töreniyle sona erdi.

Haber / Hüseyin ÇOLAK