Gözden kaçırmayın

Tekirdağspor’da sezon açılışı yapıldıTekirdağspor’da sezon açılışı yapıldı

Lüleburgaz 8 Kasım Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Ekrem Gerginci, Mahmut Arık, Ramazan Onat yönetti. Kırklarelispor karşılaşmaya Olcay Çelikkaya, Ahmet Yakak, Seydihan Başlantı, Halil Çelik, Salim Kaya, Hakan Güvençer, Eren Açıkgöz (Dk. 60 Savaş Esen), Enis Çeliksu (Dk. 74 Serhat Sağat), Hasan Erdi Aslan, Cemal İşleyen, Ahmet Sağlam kadrosu ile çıkarken, Giresunspor ise karşılaşmaya Eray Çalışkan, Uğur Aktaş, Selim Akbulut, Ergün Çakır, Samed Kartal (Dk. 90 Sefa Akın Başıbüyük), Adlan Canlıka, Berkan Yıldırım (Dk. 85 Emre Özivgen), Hasan Güleryüz, Özgür Yılmaz, Çağrı Ortakaya, Cihan Yeşilırmak (Dk. 73 Gazanfer Aydın) kadrosu ile çıktı.
MAĞLUBİYET İLE AYRILDI
Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takımda atak bir futbol ortaya koymasına rağmen galibiyet golü gelmedi. İlerleyen bölümlere doğru ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Berkan Yıldırım’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Karşılaşmanın ikinci devresine iyi başlayan Kırklarelispor 54.dakikada Ahmet’in penaltı ile beraberliği yakaladı. Golden beş dakika sonra Giresunspor Selim ile tekrar öne geçti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada 2-1’lik Giresunspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.
“PUANSIZ AYRILDIK”
Maçın ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, Kırklarelispor'un ilk yarıda geriye düşmesine rağmen, maçı dengelemeyi bildiğini fakat bunu koruyamayarak maçı kaybettiklerini söyledi. Can; "Kırklarelisporumuz sahada yine elinden gelenin en iyisini yaptı. İlk yarıda geriye düşmemize rağmen, maçtan kopmayarak eşitliği sağlamayı başardık. Eşitliği koruyamadık ve karşılaşmadan puansız ayrıldık. Burada en büyük avuntumuz, üzerimizde bulunan rakiplerimizinde bu haftayı puan kaybıyla kapatmış olmasıdır" dedi. 
"ÜZERİMİZDE BULUNAN 4 TAKIM BU HAFTA PUAN KAYBI YAŞADI"
Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, bu hafta ligin üst sıralarında bulunan rakiplerinin puan kaybı yaşamış olmalarının, bu hafta onları tek teselli eden şey olduğuna vurgu yaparak; "Sahadan puanla ayrılmayı başarsaydık bizim için büyük avantaj olacaktı. Özelikle üzerimizde bulunan rakiplerimizin bu haftayı berabere kalarak yada mağlup olarak çeşitli puan kayıplarıyla kapatmış olmaları, bizim için büyük avantaj olacaktı. Kendi evimizde iyi mücadele ettiğimiz bir maçta, yine skoru değiştiremedik ve bu haftayı puansız kapattık. Önemli olan, bizim puan kaybı yaşamamızdan dahada önemli olan, üstümüzdeki rakiplerimizin aradaki puan farkını açmamaları. Bu hafta onlarda puan kayıpları yaşadılar ve bu en çok Kırklarelisporumuzun işine yaradı" dedi. 
"LİGİN EN ZORLU VİRAJINI İYİ ATLATTIĞIMIZA İNANIYORUM"
Başkan Can, ligin en formda ekiplerine karşı mücadele ettikleri zorlu haftaları geride bıraktıklarını, artık Kırklarelispor'un daha stressiz haftalar geçireceğini söyleyerek; "Son beş haftada Lider Hatayspor, ligin güçlü ekiplerinden Yeni Malatyaspor, ikinci yarının en formda takımlarından Kartalspor ve Giresunspor'la olan mücadelelerimizi geride bıraktık. Bu 4 zorlu maçta sadece bir mağlubiyet aldık. Geri kalan maçlardan puan yada puanlar çıkarmayı başararak, çok değişik senaryolar oluşabilecek haftaları geride bıraktık. Bundan sonraki maçlarımız Kırklarelisporumuz adına daha stressiz ve daha rahat geçecektir. Bundan sonraki maçlarımız için daha umutlu olarak hazırlanacağız. Bizim için önemli olan önümüzdeki rakiplerimizle aramızdaki puan farkının açılmaması. Bu haftada en büyük şansımız bu oldu ve ligin üst sıralarında bulunan birçok takım puan kaybı yaşadı. Haftaya çıkacağımız Sarıyer deplasmanı öncesinde, hazırlıklarımızı en iyi şekilde yaparak, bu hafta kaybettiğimiz puanları telafi etmek istiyoruz. Kırklarelispor'un yakaladığı motivasyon ve maneviyat, bu hafta kaybettiği puanlarla bozulamayacak kadar yüksektir. Takım olarak puan kaybı yaşamanın verdiği moral bozukluğunu sonuna kadar yaşıyoruz  fakat yönümüz hala ligin üst sıralarıdır" diyerek sözlerini sonlandırdı.