Gözden kaçırmayın

Tekirdağspor’da sezon açılışı yapıldıTekirdağspor’da sezon açılışı yapıldı

Geride kalan 10 haftanın bir kısmını iyi değerlendiremediklerini ve kazanmaları gereken bir çok maçta şanssızlıklar yüzünden puan kaybettiklerini söyleyen Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, bundan sonraki süreçte durumun daha iyiye gideceğini ve temsilcimizin bulunduğu konumu gün geçtikçe yükselteceğinin altını çizdi. Geride kalan haftalarda yaşanan sıkıntıların başında gelen yakalanan pozisyonlarda son noktanın getirilememesi olduğunu belirten Can, önümüzdeki süreçte tüm sorununları aşacağız. Takım yaşadığı hüsranların yarattağı moral bozukluğundan ve stresten yeni kurtulduğunu, son haftalarda bu durumun atlatıldığını ve bunun maçlara yansıdığını ifade etti.
 
"KIRKLARELİSPOR VAR GÜCÜYLE MÜCADELEYE DEVAM EDECEK"
Kurulduğu günden bu yana Spor Toto 2. Lig'de üst üste üç sezon mücadele etme başarısını gösteren bir takımın daha iyi konumlara gelebileceğini ve bununda inanarak, savaşarak ve bütünleşerek olacağını söyleyen Can; "Kırklarelispor bireylerin takımı değildir. Elde edilen başarıların hiçbiri bir kişiye mal edilemez. Bu takımın bulunduğu noktada birçok farklı etmenin katkısı var. Taraftar, teknik heyet, yönetim, teknik diretktör, futbolcular, başkan herkes bir bütün olarak yaşadı bu başarıları. Kırklarelispor yarattığı bu bütünlük sayesinde diğer takımlardan farklı bir konuma ve seviyeye geldi. Bunun herkes farkına varmal ve ona göre hareket etmelidir. İçinde bulunduğumuz mücadele takıma olan bağlılığımızın bir kanıtıdır. İlk 5 hafta yaşadığımız o stresi takım olarak üzerimizden attı. Arkada bıraktığımız son beş maçta bunu herkese gösterdik. Alınan 2 galibiyet ve 2 beraberlik Kırklarelispor'un yeniden toparlandığının göstergesidir. Berabere kaldığımız maçların ikisinde de yakaladığımız mutlak gol fırsatlarını değerlendiremedik. 90 dakika boyunca baskın oynadığımız maçlarda, beraberliği bir türlü bozamadık. Her ne kadar bu maçlarda fazla puanlar bırakmış olsakta, takımın formasını giyen futbolcu kardeşlerimiz, sahada gösterdikleri mücadelenin iyi olduğunun farkındalar ve bu durum onlara özgüven ve moral sağlıyor. Ligin ilk yarısıda kalan 7 maçta yakalayacağımız bir galibiyet serisi ile de Kırklarelispor ligin ikinci yarısına bomba gibi başlayacaktır" dedi.
 
"LİGİN İKİNCİ YARISI RAKİPLERİMİZİ KENDİ EVİMİZDE AĞIRLAYACAĞIZ"
Ligin ikinci yarısında bir aksilik çıkmazsa maçlarını kendi sahalarında oynayacaklarını ifade eden Kırklarelispor Başkanı volkan Can; "Kendi evimizde oynayacağımız maçlarda daha büyük destek ile iyi şeyler çıkaracağız. Geride bıraktığımız haftalar bizim açımızdan hiç istediğimiz gibi geçmedi. Bu durum her ne kadar canımızı sıksa da, değişmesi için elimizden gelenin en iyisi yapmalı, geride kalan haftaları kafamıza takmamalıyız. Çünkü Kırklarelispor bu potansiyele, bu güce sahip bir takım. Birçok şanssızlık yüzünden üç puan alacağımız maçlardan puansız ayrıldık. Takımımızın yanı sıra, taraftarımızın ve halkımızın da canı çok sıkıldı. İnşallah ligin ikinci yarısını kendi stadyumumuzda oynayarak geçirirsek her şey bizim için daha güzel olacaktır. Her ne kadar Lüleburgaz'da bizim kendi sahamız olsa da, taraftar desteği açısında çok fazla değişimler meydana geliyor.Arada bulunan mesafe birçok taraftarın maçlarda bulunamamasına neden oluyor. Kırklareli Atatürk Stadyumu'nun tamamlanmasıyla beraber bu durum ortadan kalkacak ve taraftarımızın desteğini arkamıza alarak iyi şeyler yapacağız. Yaşadığımız sıkıntıların büyük bir kısmı sahamızdan dolayı kaynaklanıyor. Maçlarımızı Lüleburgaz da oynadığımız için biraz kopukluklar oluyor. Kırklarelispor 34 maçının hepsini deplasmanda oynuyor. Dolayısıyla bu zorlukları hep birlikte aşarak Kırklarelispor'u en iyi yerlere getireceğimize inanıyorum. İç sahada oynamak tabii ki bizim için daha avantajlı. Çünkü kendi evimizde oynadığımız maçlara rakipler daha farklı geliyorlar. Bu durumda seyirci baskısı daha fazla oluyor. Çünkü lig ciddi bir lig, ciddi olmamız lazım. Bu bağlamda stadyum önemli bir faktör. İnşallah tamamlanırsa ligin ikinci yarısını sahamızda oynamak istiyoruz. Taraftarımızın tribünde olduğunu bilmek bile biz güç veriyor. Her zaman takımını desteklemeyi bilen ve yeşil beyaz renklere gönül veren Kırklarelispor taraftarı, her ne kadar gittiğimiz hiçbir yerde bizi bırakmasa da oluşan yol problemi ve uzaklık bazı taraftarlarımızın maça gelmesini engelliyor. Bir aksilik çıkmazsa ligin ikinci yarısında maçlarımızı kendi stadımızda oynayacağız ve o zaman her şey daha iyi olacak dedi.
 
Haber / Gökhan YILMAZ