Gözden kaçırmayın

Sağlıklı Yaş Alma ve Sağlıkla Zayıflama Okulu 2025 yılının ilk mezunlarını verdiSağlıklı Yaş Alma ve Sağlıkla Zayıflama Okulu 2025 yılının ilk mezunlarını verdi

Eğitimin, yemek sektöründe kendini geliştirmek isteyen bireyleri hedeflediğini kaydeden yetkililer, “Katılımcılar, profesyonel eğitmenler eşliğinde yemek yapım tekniklerinden hijyen kurallarına kadar geniş bir yelpazede bilgi edinecek. Program, teorik bilginin yanı sıra yoğun pratik içerikler sunarak, öğrencilere meslek hayatında ihtiyaç duyacakları becerileri kazandırmayı amaçlıyor” dedi.

GELECEĞİN ŞEFLERİNİN YETİŞMESİNE KATKI

Eğitimin, Keşan İlhami Ertem Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki Saros Gastronomi Merkezi'nde düzenleneceğini kaydeden yetkililer, “Özellikle aşçılık alanında kariyer yapmayı hedefleyen veya mevcut becerilerini geliştirmek isteyen bireyler için büyük bir fırsat sunan eğitim, bölgede hem istihdamı artırmayı hem de gastronomi sektörünün gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Öte yandan geleceğin şeflerinin yetişmesine de katkı sunacak” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ