Gözden kaçırmayın

Bir haftada 2 milyon 855 bin 748 araç denetlendiBir haftada 2 milyon 855 bin 748 araç denetlendi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen panele Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk’ün eşi Nurdan Soytürk, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Çorlu Kaymakamı Murat Eren’in eşi Mümine Eren, KKTC İstanbul Başkonsolosu Fatma Demirel ve çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapan kadınlar katıldı.

 

 

KADINLARIN SANATSAL BAŞARISINI KONUŞTULAR

Düzenlenen panelde Nalan Höke Turan moderatörlüğünde panelistler Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, sanatçı ve akademisyen Aylin Taşçı Şengün, sanatçı Nargiz Aliyeva, koro şefi Gülden Kaya ve koro şefi Bahar Gökhan, Türk Dünyası’nda kadınların sanatsal başarısı ve bu alandaki gelişmeler hakkında konuştular. Kadın sanatçıların yaşadığı zorluklar, elde ettikleri başarılar ve sanatın toplumsal değişime katkıları konularını ele aldılar. Panel hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 

 

TEKİRDAĞ HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Panel öncesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar ve beraberindeki heyet, Vali Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk’ü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Sibel Tatar, Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk ile bir süre görüştü. Vali Soytürk, Sibel Tatar’a Tekirdağ hakkında bilgiler verdi ve ziyareti için teşekkür etti. Günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından ziyaret sona erdi. Ziyaret sırasında AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül ve Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Hacıoğlu da yer aldı.

Haber / İrem BANÇO