Gözden kaçırmayın

Trakya’da Eylül ayında 4 bin 548 konut satıldıTrakya’da Eylül ayında 4 bin 548 konut satıldı

Tekirdağ Valiliği tarafından bugün saat 13.30’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda düzenlenen Araç Bağış Kampanyası Teşekkür Belgesi Takdim Töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

 

 

GÜVENLİK VE ASAYİŞ BAKIMINDAN İLK 20’LERDE

Törende konuşan Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, projeye bir yıldır emek verdiklerini ve hayırseverlerin desteği ile bu projenin amacına ulaştığını belirtti. Tekirdağ’ın Türkiye genelinde güvenlik ve asayiş bakımından ilk 10 ile 20 arasında olduğunu dile getiren Soytürk, “Tekirdağ, Türkiye ortalamasının çok üstünde asayişi olan illerden birisidir. Bunda Emniyet Müdürlüğünün, Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik nezdinde herkesin emeği var” dedi.

 

 

201 YENİ ARACIMIZ OLDU

Bu başarıya daha yukarıya taşımak ve Tekirdağ’ı daha güvenli hale getirmek için cansiperane çalıştıklarını söyleyen Soytürk, Tekirdağ’da personel sayısının arttığını, İçişleri Bakanlığı’nın da 203 personeli Tekirdağ’a göndererek Tekirdağ’ı daha da güçlendirdiğini dile getirdi. Devriye sayısının artması için araç gerektiğini dile getiren Soytürk, “Bir yıl içinde 201 yeni aracımız oldu. 75 tane 15 yaş üstü aracımızı heke ayırdık. Yerlerine ise yenileri geldi. 201 aracın 94’ünü ise Tekirdağ’daki hayırseverlerimiz aldı. Emeği geçenlerin hepsine teşekkür ediyorum. İş insanı Hamdullah Eren’i ziyaret ettiğimde kendisinden araç istedim ve kendisi de bu kampanyaya ilk olarak 20 araç bağışladı. İlk bağışı yapan hayırseverimize teşekkür ediyorum. Bu projeye bütün hayırseverlerimizin katkısı oldu. Bu yüzden ilimizin güvenliğine katkı sağladığınız için her birinize tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

TEŞEKKÜR BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Vali Recep Soytürk, konuşmasının ardından Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ile birlikte, emniyet ve jandarma teşkilatının araç ihtiyacını karşılamak amacıyla düzenlenen araç bağış kampanyasına destek veren hayırseverlere teşekkür belgelerini takdim etti. Çerkezköy OSB Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, Çorlu Kaymakamı Murat Eren, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Vatanel, Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammed Süleyman Rüzgâr, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Kubilay Sinan Keşki, kurum müdürleri ve hayırseverler katıldı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU