Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, meclis üyeleri ve partililerle birlikte Kapaklı esnafını ziyaret eden Milletvekili Nurettin Alan, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekili Alan, esnaf ziyaretinin ardından Kapaklı Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

İŞYERİNDE ZİYARET ETTİ

Başkan Çetin, Milletvekili Alan’a Kapaklı İletişim Merkezi’ni tanıtırken, ilçede devam eden ve planlanan çalışmalarla ilgili de bilgi verdi. Milletvekili Alan, Mustafa Çetin ve beraberindekilerle birlikte 1994-1999 yılları arasında Kapaklı Belediye Başkanı olarak görev yapan Enver Özel’i de işyerinde ziyaret etti. 

 

“SAMİMİYETLE BİZLERİ KARŞILAYAN HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Tekirdağ İçin Her Daim Birlikte Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları kapsamında AK Parti İstanbul Milletvekilimiz sayın Av. Nurettin Alan’ı ilçemizde ağırladık. Vekilimiz Av. Nurettin Alan, İlçe Başkanımız Mecit Çoğal, meclis üyelerimiz ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte esnafımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret edip, hal hatırlarını sorduk. Muhabbetle, samimiyetle bizleri karşılayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Akabinde AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Av. Nurettin Alan’ı belediyemizde misafir ettik. Kapaklı İletişim Merkezimizi tanıttığımız Vekilimize, kentimizde sürdürdüğümüz ve yeni projelendirdiğimiz çalışmalar hakkında bilgi verdik. Akabinde 1994-1999 yılları arasında Kapaklı Belediye Başkanı görevinde bulunan sayın Enver Özel ağabeyimizi iş yerinde ziyaret ettik” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU