Gözden kaçırmayın

“Gençler geleceklerini artık üniversite eğitiminde görmüyorlar”“Gençler geleceklerini artık üniversite eğitiminde görmüyorlar”

Kenan Kelle, yaptığı açıklamada “Büyük bir onur ve şevkle yürüttüğüm AK Parti İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla Genel Merkezimizden affımı istemiş bulunmaktayım. Bu süreçte bana ilçemize ve partimize  hizmet edebilme fırsatı verdiği  için Genel Başkanımız - Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir ve ekibine, Kıymetli İl Başkanımız Sayın Ali Gümüş'e sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen  geçmiş dönem TBMM Başkanımız Prof. Dr. Sayın Mustafa Şentop'a, Milletvekillerimize, kıymetli yönetim kurulu üyelerime, kadın kolları başkanım ve yönetimine, gençlik kolları başkanım ve yönetimine, meclis üyelerimize, geçmiş dönem ilçe başkanlarımıza, geçmişte partimizde görev almış teşkilat mensuplarımıza, il yönetim kurulu üyelerine, mahalle başkanlarına, partimizin her kademesinde görev alan dava arkadaşlarıma, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlarına ve gönüldaşlarına, kıymetli muhtarlarımıza, davamıza gönül vermiş tüm yol arkadaşlarımıza  ve hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.

“BU EYLEM, BİR NÖBET DEĞİŞİMİNDEN İBARET”

Yeni görev alacaklara da başarılar dileyen Kelle, “Eminim ki bu bayrağı daha da ileri taşıyacaklardır. Bu eylem, bir nöbet değişiminden ibarettir. AK Parti ailesi olarak hep birlikte, omuz omuza daha nice güzel işlere imza atacağımıza inancım tamdır” dedi.

Haber / Buse AKIN