Gözden kaçırmayın

Başkan Bulut’tan Zabıta Müdürlüğü’ne ziyaretBaşkan Bulut’tan Zabıta Müdürlüğü’ne ziyaret

Program kapsamında, projenin başarılı bir şekilde uygulanması, iş birliği ve koordinasyonu güçlendirmek, potansiyel proje paydaşlarını ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla Tarım Reformu Genel Müdürlüğü ve Bakanlığa bağlı kurum/kuruluş yetkilileri, FAO uzmanları ve temsilcilerinin katılımıyla Tekirdağ İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda açılış toplantısı düzenlendi.

 

 

TOPLANTI DÜZENLENDİ

Programın ikinci gününde de, paydaş ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin katıldığı proje çalışması yapılırken, Önder Çiftçi Derneği’nde de toplantı yapıldı. Ardından saha çalışması kapsamında Hayrabolu’da hayvancılık işletmeleri ve Hayrabolu Süt Üreticileri Birliği ziyaret edildi.

ÜLKEMİZ VE KÜRESEL ÇEVRE FONU TARAFINDAN FİNANSE EDİLECEK

Ülkemiz ve Küresel Çevre Fonu (GEF) tarafından finanse edilecek projenin, sürdürülebilir tarım uygulamaları, toprak ve su kaynakların verimli kullanımı, biyoçeşitlilik kaybının azaltılması ve iklim değişikliğine karşı gelişmiş dayanıklılık, uyum ve iklim değişikliğinin etkilerini azaltım için tarımsal üretimde doğaya dayalı çözümler tasarlama, uygulama ve yayma konusunda kapasite geliştirmek amacıyla uygulanacağı ifade edildi.

Haber / Erdal AYDIN