Gözden kaçırmayın

“Tekirdağ Barosu olarak bu davayı sonuna kadar takip edeceğiz”“Tekirdağ Barosu olarak bu davayı sonuna kadar takip edeceğiz”

33 No’lu Kızılpınar – Ambardere Mevkii Okullar Bölgesi hattı ve 33/A No’lu Çerkezköy Kaymakamlığı – Ambardere Mevkii Okullar Bölgesi hattının, öğrenci yoğunluğunu azaltarak okullar bölgesine daha hızlı erişim sağlayacağını dile getiren Yüceer, “Yeni hatlar, öğrencilerin sabah ve akşam saatlerinde yaşadıkları ulaşım zorluklarını ortadan kaldırmayı amaçlıyor. TEKULAŞ’ın bu yeni hatlarıyla TETUS’un diğer hatlarına 30 dakika içerisinde ücretsiz aktarma imkânı da sunulacak” dedi.

 

NAKİT ÖDEME YAPILMAYACAK

 

Bu hatlarda nakit ödeme yerine, ulaşım kartları ya da temassız kredi/banka kartlarının kullanılacağını dile getiren Yüceer, “Ayrıca Tekirdağ Kart uygulaması ile NFC ve QR kod ile biniş yapılabilecek. Vatandaşlar, Tekirdağ Kart üzerinden online bakiye yükleme ve dolum noktalarına ilişkin bilgilere www.tekulas.com.tr adresinden ulaşabilecek” dedi.

 

“EN ÖNEMLİ HEDEFLERİMİZDEN BİRİ”

 

Çocukların ve öğrencilerin eşit şartlarda, rahat ve güvenli bir şekilde okullarına ulaşmalarını sağlamanın en öncelikli hedeflerinden biri olduğunu kaydeden Yüceer, “Bu yeni hatlarla, çocuklarımızın eğitim hayatında karşılaştıkları zorlukları bir nebze olsun azaltmayı hedefliyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, eğitime verdiğimiz önemi her fırsatta vurguluyoruz ve bunun için daha birçok projeye imza atmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimiz için sağladığımız bu hizmetler, onlara daha aydınlık bir gelecek sunma çabamızın bir parçası” dedi.

 

Haber / İrem BANÇO