Gözden kaçırmayın

“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”“Ercan Çobanoğlu Çocuk Gündüz Bakımevi inşaatı hızla ilerliyor”


Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yapılan iş yeri araması sonucunda, Vatan Mahallesi'nde faaliyet gösteren SOHO Ayakkabı isimli iş yerinde CROCS, INC ismi ve logosu taşıyan toplam bin 382 çift terlik ele geçirildi.

Arama kararı ile Vatan Mahallesi’nde belirlenen adrese giden emniyet güçleri, iş yerindeki sahte ürünleri tespit etti.
Ele geçirilen bin 382 çift terliğe arama kararına istinaden el konulurken, iş yerinde sorumlu olarak bulunan M. T. isimli şahıs ile iş yeri sahibi M. D. isimli şahıs hakkında, 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu'na muhalefet suçundan gerekli adli işlemler başlatıldı.

HAKSIZ KAZANÇ SAĞLAYANLARA KARŞI KARARLILIK
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, marka hırsızlığı ve sahte ürün ticareti ile mücadelede kararlılığını bir kez daha gösterdi.

Şehrin göbeğinde gerçekleştirilen bu operasyon, sahte ürünlerle haksız kazanç elde edenlere yönelik önemli bir darbe olurken, sahte ürünlerin piyasaya sürülmesinin önlenmesi amacıyla yapılan bu tür operasyonlar, vatandaşların kaliteli ve güvenilir ürünlere erişimini sağlamak adına büyük önem taşıyor.

MARKA HISRIZLIĞINA KARŞI MÜCADELE
Türkiye genelinde olduğu gibi Tekirdağ'da da markaları taklit ederek haksız kazanç elde eden kişilere karşı yürütülen soruşturmalar kapsamında düzenlenen bu operasyon, polis teşkilatının marka hırsızlığına karşı kararlı mücadelesinin bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Emniyet güçleri, sahte ürün ticaretine karşı mücadelelerini aralıksız sürdürerek, vatandaşların ve markaların haklarını koruma konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

TAVİZ VERİLMEYECEK
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, benzer operasyonların süreceği ve sahte ürün ticareti ile mücadelede taviz verilmeyeceği vurgulandı.

Halkın bilinçli olması ve şüpheli durumları emniyet güçlerine bildirmesi, bu mücadelede önemli bir rol oynuyor.

Bu operasyon, sahte marka ürünlerin ticaretine karşı verilen mücadelede önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.
Emniyet güçleri, vatandaşların güvenli alışveriş yapabilmeleri için çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor.

Haber / Şaban KARDEŞ