Gözden kaçırmayın

Tekirdağspor’da sezon açılışı yapıldıTekirdağspor’da sezon açılışı yapıldı


Leipzig Stadyumu’nda oynanan müsabakayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve eşi Zehra Büyükekşi ile TFF Yönetim Kurulu Üyeleri tribünden takip etti.
Karşılaşmayı Artur Soares Dias yönetirken, yardımcılıklarını Paulo Soare ve Pedro Ribeiro yaptı. Ay-Yıldızlılarımıza galibiyeti ve çeyrek final biletini getiren golleri 1. ve 59. dakikalarda Merih Demiral kaydederken, millî futbolcumuz Merih Demiral'ın kaydettiği gol, Avrupa Futbol Şampiyonaları tarihimizdeki en erken golümüz olarak da kayıtlara geçti. Ay-Yıldızlılarımızı, Avusturya karşısında öne geçiren golü 57. saniyede atan Merih Demiral, Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinin en hızlı ikinci golünü attı. Avusturya'nın golünü ise 66. dakikada Michael Gregoritsch attı.
ÇEYREL FİNALDEYİZ Millî Takımımız, 6. kez mücadele ettiği Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 3. kez çeyrek finalde mücadele edecek.
A Milli Futbol Takımımız Hollanda ile 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü Türkiye saati ile 22.00'de Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda çeyrek final mücadelesine çıkacak.
ÇERKEZKÖY’DE BÜYÜK COŞKU Türkiye-Avusturya maçı için Çerkezköy Belediyesi de Cumhuriyet Meydanı’nda dev ekran kurdu. Karşılaşmayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da vatandaşlarla birlikte izlerken, karşılaşmanın son düdüğünün çalınmasıyla birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda çeyrek final coşkusu yaşandı. Bazı vatandaşlar da araç konvoyu ile çeyrek finali kutladı.
Haber / Gülveren ALTUNOĞLU