Gözden kaçırmayın

Tekirdağspor’da sezon açılışı yapıldıTekirdağspor’da sezon açılışı yapıldı


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bazı ilçe belediyeler, milli maçın heyecanını hep birlikte yaşamak için dev ekran kuracak. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) F Grubu'ndaki ilk maçında karşı karşıya geldiği rakibi Gürcistan'ı 3-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturan A Millî Takımımız, ikinci maçında 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz karşısına çıkacak.
MAÇIN HAKEMLERİ BELLİ OLDU Almanya'nın Dortmund kentinde bulunan BVB Stadyumu'da 22 Haziran 2024 Cumartesi günü oynanacak ve TSİ 19.00'da başlayacak müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek. Zwayer'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Stefan Lupp ve Marco Achmüller yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jesús Gil Manzano olacak. Müsabakada Almanya Futbol Federasyonu'ndan Bastian Dankert ise VAR olarak görev yapacak.
“HEP BİRLİKTE BU COŞKUYU PAYLAŞALIM” Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bazı ilçe belediyeleri, maçın heyecanını hep birlikte yaşamak için dev ekran kuracak. Milli maç için Cumartesi günü saat 19.00’da Sahil Dolgu Alanında dev ekran kuracaklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, “Sevgili hemşehrilerim, cumartesi akşam Avrupa Şampiyonası heyecanını birlikte yaşamak için Sahil Dolgu Alanı’nda buluşuyoruz! Hep birlikte bu coşkuyu paylaşalım” dedi.
KAPAKLI, ÇERKEZKÖY VE MURATLI’DA DA DEV EKRAN KURULACAK A Millî Takımımızın, Cumartesi günü Portekiz ile yapacağı maç için Kapaklı, Çerkezköy ve Muratlı’da da dev ekran kurulacak. Milli maç için Cumartesi günü saat 19.00’da İsmetpaşa Mahallesi’ndeki Bülent Ecevit Parkı’nda dev ekran kuracaklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Bizim Çocuklar’ın EURO 2024 heyecanını birlikte yaşıyoruz. A Milli Futbol Takımımızın Portekiz ile oynayacağı 2024 Avrupa Şampiyonası maçını, Bülent Ecevit Parkı'na kuracağımız dev ekranda hep birlikte izleyeceğiz” diyerek, tüm vatandaşları bu heyecana ortak olmaya davet etti.
“HAYDİ ÇERKEZKÖY, HAYDİ TÜRKİYE!” Çerkezköy Belediyesi de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Köşem Meydanı’nda dev ekran kuracak. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Haydi Çerkezköy, Haydi Türkiye! Avrupa Şampiyonası F grubunda oynayacağımız 2. maçımızın heyecanını Köşem Meydanı’nda kuracağımız dev ekranda hep birlikte izleyelim” diyerek, tüm Çerkezköylüleri maçı izlemeye davet etti.
“DEV EKRANDA HEP BİRLİKTE İZLEYELİM” Muratlılı vatandaşlar da milli maçı İnanlı Çeşmesi Amfi Tiyatro’da kurulacak dev ekranda izleyecek. “Türkiye A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Portekiz ile oynayacağı maçı İrem Derici konseri öncesinde dev ekranda hep birlikte izleyelim” çağrısında bulunan Muratlı Belediye Başkanı Varol Türel, tüm vatandaşları maçı izlemeye davet etti.
“MİLLİ MAÇ HEYECANINA ORTAK OLACAĞIZ” Şarköy Cumhuriyet Meydanı’nda kuracakları dev ekranda milli maç heyecanına ortak olacaklarını belirten Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var da “Cumartesi günü gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası Türkiye-Portekiz maçında Cumhuriyet Meydan’ında tek yürek oluyoruz. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir” açıklamasını yaptı. Malkara’da da Türkiye-Portekiz karşılaşması için saat 19.00’da Hükümet Konağı önünde dev ekran kurulacak.
Haber / Gülveren ALTUNOĞLU