Gözden kaçırmayın

Tekirdağspor’da sezon açılışı yapıldıTekirdağspor’da sezon açılışı yapıldı


DUMLU YAPI HIZLI BAŞLADI
Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. 32 takım arasından rakiplerini yenerek finale kadar yükselen Dumlu Yapı ve Hacıoğlu Yapı finalde karşı karşıya geldi. Final maçının ilk yarısına Hacıoğlu Yapı başladı. İlk dakikalarda her iki takım da kontrollü oynarken ilerleyen dakikalarda Dumlu Yapı sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Dumlu Yapı maçın 9. dakikasında aradığı golü Aydoğan ile buldu. Çok geçmeden Kayhan ile bir gol daha bulan Dumlu Yapı fakı 2’ye çıkardı. Maçın bu dakikasından sonra Hacıoğlu Yapı savunmaya çekilirken Dumlu Yapı ise farkı 3’e çıkarmak için mücadele etti. 20’nci dakikada Dumlu Yapı aradığı golü Kayhan ile buldu. Kayhan ceza sahasının dışında buluştuğu topa gelişine vurarak kendisinin 2. takımın 3. golünü kaydetti.

HACIOĞLU YAPI UZAKTAN ŞUTLARLA ŞANSINI DENEDİ
3’üncü golün ardından toparlanmaya çalışan Hacıoğlu Yapı kontra ataklarla gol aradı. Hacıoğlu Yapı 23.dakikada aradığı golü Şahin ile buldu. Orta sahanın az ilerisinde kalecinin kalesini terk ettiğini gören Şahin sert bir şutla topu filelerle buluşturarak skoru 3-1’e getirdi. Bu golün üzerinden çok geçmeden maçın 25.dakikasında Dumlu Yapı sol kanattan geliştirdiği atakta Kayhan ile bir gol daha bularak skoru 4-1’e taşıdı. Maçın bu dakikasından sonra Dumlu Yapı oyun hakimiyetini korumak için mücadele ederken, Hacıoğlu Yapı ise ikinci golü bulmak için uzaktan şutlarla rakip kalede gol aradı.

Maçın 28.dakikasında Hacıoğlu Yapı kendi yarı sahasından serbest vuruş kullandı. Murat’ın kullandığı serbest vuruşta topla buluşan Şahin topu ağlara göndererek maçı 4-2 yaptı. Bu skorun ardından her iki takımda gol bulamazken ilk yarı 4-2 sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısına Dumlu Yapı başladı. İkinci yarının ilk 15 dakikası karşılıklı ataklarla geçilirken Hacıoğlu Yapı Takımı Şahin’le ceza sahasının dışından aşırtma bir vuruşla golü buldu. Hacıoğlu Yapı bu golden sonra skora denge getirmek için baskılarını artırdı. İkinci yarının 18.dakikasında Murat ile golü bulan Hacıoğlu Yapı skoru 4-4’te getirdi.

SKOR 6-5
Dumlu yapı rakibinin farkı kapatmasının ardından rakip ceza sahasında baskılarını artırırken, orta sahadan sert bir vuruşla Aydoğan ile golü buldu. Bu skoruna ardından Dumlu Yapı farkı 2’ye çıkarmak için mücadele sergilerken Hacıoğlu Yapı ise rakip kalede bir gol daha bulmanın yollarını aradı. İkinci yarının 28. dakikasında Gökhan ile geliştirdiği atakta Hacıoğlu Yapı Şahin ile golü bularak yeniden skora denge getirdi. Maçın son dakikalarında sol kanattan kontra atak geliştiren Dumlu Yapı Aydoğan ile golü bulurken, karşılaşmada 6-5 yeniden öne geçti. Bu skorun ardından her iki takım da gol bulamazken Dumlu Yapı final müsabakasında rakibini 6-5 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Karşılamanın ardından Çerkezköy Belediyesi Halı Sahası’nda düzenlenen törenle Turnuvanın 1.’si Dumlu Yapı ve Turnuva 2. Hacıoğlu Yapı’ya kupa ve madalyaları verildi. Her iki takım oyuncuları böyle bir organizasyona imza atan Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür etti.

Marmara Haber