Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek yeniden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Vali Soytürk ve beraberindeki Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü, ÇTSO binasında Başkan Ahmet Çetin ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen görüşmede oda çalışmaları ve yürütülen faaliyetler üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
ODANIN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, odanın son dönemde hayata geçirdiği çalışmalar ve yürüttüğü faaliyetler hakkında Vali Recep Soytürk’e bilgi verdi.
Görüşmenin sonunda Vali Soytürk, Ahmet Çetin’e yeni görev döneminde başarılar dileyerek çalışmalarında kolaylıklar temennisinde bulundu.




