Gözden kaçırmayın

Başkan Bulut, park açılışını çocuklarla yaptı Başkan Bulut, park açılışını çocuklarla yaptı 

TBMM’nin ara vermesinin ardından Kırklareli’mizde saha çalışmalarını sürdüren Milletvekili Gündoğdu, demokrasinin temel taşı olan muhtarlarla bir araya gelip, görüş alışverişinde bulundu. 

 

 

MUHTARLARLA GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Gündoğdu; Karahıdır Mahallesi Muhtarlığını, İstasyon Mahallesi Muhtarlığını, Pınar Mahallesi Muhtarlığını, Karacaibrahim Mahallesi Muhtarlığını, Kocahıdır Mahallesi Muhtarlığını, Karakaş Mahallesi Muhtarlığını, Demirtaş Mahallesi Muhtarlığını, Yayla Mahallesi Muhtarlığını, Bademlik Mahallesi Muhtarlığını, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığını, Atatürk Mahallesi Muhtarlığını, Doğu Mahallesi Muhtarlığını, Akalar Mahallesi Muhtarlığını ziyaret etti.

 

 

“MUHTARLARIMIZ TOPLUMUN KILCAL DAMARLARI”

Muhtarlara ve azalara konukseverliklerinden dolayı teşekkür eden Milletvekili Gündoğdu, “Muhtarlarımız; şehir ve köylerimizde hem birlik ve dayanışmanın sağlanması açısından, hem de belediye ve diğer kamu kuruluşlarına ait hizmetlerin görülmesi açısından önemli görevler üstlenmişlerdir. Devlet ve vatandaşın ilk kaynaştığı, buluştuğu ve iletişim kurduğu, devlet ve vatandaş arasında köprü görevi yapan muhtarlarımız toplumun kılcal damarlarıdır. Varlıklarıyla devlete, millete güç veren seçilmiş muhtarlarımızın ekonomik ve sosyal problemlerinin çözülmesi ivedilik arz etmektedir. Dertlere derman olmak, sorunlara çözüm bulmak için CHP halkın yanında olmaya devam edecektir” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ