Gözden kaçırmayın

'Temiz Mahallem' projesi Doğu Mahallesi’nde başladı'Temiz Mahallem' projesi Doğu Mahallesi’nde başladı

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Ülkemizde kadın çalışan sayısının en fazla olduğu sektörlerden biri sağlık sektörü olup, sağlık hizmetlerimiz 7 gün 24 saat esasına göre aralıksız sürdürülmektedir. Sağlık personelimizin sorunları, ihtiyaç ve talepleri de dikkate alındığında çalışanlarımızın erken çocukluk çağındaki çocuklarına güvenli, sağlıklı ve Milli Eğitim Bakanlığı politika ve programlarına uygun bir eğitim ortamı sağlamak için okul öncesi eğitim verilmesi gerekliliği ortaya çıkmıştır” denildi.

HAYIRLI OLSUN

Açıklamada “Kırklareli Camiikebir Mahallesi, 77 ada, 25 Parsel no lu tapu kayıtlı Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait Sağlık Bakanlığına tahsisli taşınmazda yer alan ve yakında hizmete alınacak Kırklareli Sağlık Yerleşkesi içerisinde konuşlanacak “Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anaokulu” sağlık camiasına, ilimize hayırlı olsun” denildi.

İMZALAR ATILDI

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü ve Kırklareli İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında “Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anaokulu” adı verilen protokol Vali Birol Ekici önderliğinde, Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Çiğdem Cerit, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğrt. Üyesi Zeliha Türkyılmaz arasında imzalandı.

Haber / Abdullah GÜMÜŞ