Gözden kaçırmayın

Yetenek sınavı sonuçları açıklandıYetenek sınavı sonuçları açıklandı

Açıklanan YKS sonuçlarına göre Kapaklı’da; ilk bine 1 öğrenci, ilk 5 bine 7 öğrenci ilk 10 bine 17 öğrenci, ilk 20 bine 29 öğrenci ve ilk 50 bine 64 öğrenci girdi.
TÜRKİYE 264’ÜNCÜSÜ OLDU
Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı, “2024-YKS sonuçları açıklandı. Kapaklı'mız için hayırlı olsun inşallah. Kapaklı Anadolu Lisesi Öğrencilerimizden Yasin Erdoğan, Türkiye 264.'sü olmuştur. Başarıda emek veren sevgili öğrencimizi, velilerimizi, öğretmenlerimizi, okul müdürümüz sayın Mustafa Türk'ü ve okul yöneticilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim” dedi.
“BAŞARININ TEK BAŞINA ELDE EDİLMESİ MÜMKÜN DEĞİL”
Ayrıca toplam 64 öğrencinin Türkiye'de ilk 50 binde sıralamaya girdiğini belirten Vardı, “Başarının tek başına elde edilmesi mümkün değildir. Büyük bir sabır ve gayret göstererek başarı sağlayan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında Kapaklı'daki Liselerimizde eğitim-öğretim hayatını devam ettirip YKS'ye katılan 12. sınıf öğrencilerimizi, velilerimizi, emek veren okul yöneticilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Ayrıca Kapaklı Eğitimi için bizlere her zaman maddi ve manevi olarak destek veren Kapaklı Kaymakamımız Sayın Mustafa Gürdal'a ve Kapaklı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çetin'e teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Kapaklı için yılmadan yorulmadan hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Halil Vardı, “Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Sayın Bayram Ali Ersoy'un 2024-YKS sonuçlarına ilişkin basın toplantısında açıkladığı verilere göre Temel Yeterlilik Testine (TYT) 2 milyon 819 bin 362 aday sınava katıldı. Alan Yeterlilik Testine (AYT) 1 milyon 776 bin 496 aday sınava katıldı. Yabancı Dil Testine (YDT) 171 bin 90 aday sınava katıldı” dedi.
Haber / Gülveren ALTUNOĞLU