Gözden kaçırmayın

Başkan Bulut, park açılışını çocuklarla yaptı Başkan Bulut, park açılışını çocuklarla yaptı 


Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kırklareli Belediyesi yetkilileri, “Şehrimizin her sokağında, her caddesinde, her mahallesinde, neler yapılması gerekiyor hepsini biliyoruz. Kırklareli’ni hem genel, hem de detaylı olarak görebilme, tespit ederek sorununu belirleme ve çözümünü üretebilme potansiyeline sahibiz” dedi.
“BÜROKRATİK VE TEKNİK GÖRÜŞMELER ÇOK İYİ BİR SEVİYEDE İLERLİYOR” Saha personelleri tüm sorunlara müdahale etme çabası içindeyken, idari personel ve üst kademe yönetimin de bu sorunları uzun vadeli süreçte tamamen ortadan kaldıracak hamlelerin peşinde olduğunu belirten yetkililer, “Bürokratik ve teknik görüşmeler çok iyi bir seviyede ilerliyor.
Asıl amacımız, sorunları her ne kadar günlük olarak iyileştirmeye çalışsak da, en az 50 yıl arkasına bakmadan büyüyüp gelişebilecek bir şehir ortaya çıkarmak. Bu konuda çok kararlıyız ve çekilen sıkıntıların aşama aşama giderilmesi için büyük resme bakıyoruz. Hedefimiz, aslında çoktan bitirilmiş olması gereken hizmetleri vatandaşlarımıza sunmanın yanı sıra, sadece estetik kaygıların güdüleceği, gerçek bir şehir düzeyine ulaşabilmek” dedi.
Haber / Erdal AYDIN