Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri önceki gün Atatürk Mahallesi Yıldız Caddesi’ndeki bir kıraathanede kumar oynanması ve oynatılması üzerine kıraathaneye operasyon düzenledi.

57 BİN 825 TL CEZA
9 şahsın kumar oynadığını gören polis ekipleri, masa üzerinde bulunan 2 bin 120 TL para ve 52 adet oyun kağıdına el koyarken, kumar oynayan 9 kişiye toplamda 57 bin 825 TL idari yaptırım cezası uygulandı. Savcılığın talimatıyla işyeri sahibi B.V. ve çalışan M.A. hakkında kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem başlatıldı.

ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI
Bölgede kumar oynanması ve oynatılması yönünde yaptığı saha çalışmalarında Atatürk Mahallesi Kemalpaşa Caddesi’ndeki bir kıraathanede de kumar oynandığını gören ve kıraathaneye operasyonu düzenleyen Kapaklı polisi, masa üzerinde bulunan 4 bin 430 TL ve 105 adet oyun kağıdına el koydu. Kumar oynayan 5 kişiye toplamda 32 bin 125 TL idari yaptırım cezası uygulanırken, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla işyeri sahibi İ.B. ve çalışan H.Y. hakkında kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem başlatıldı.

Haber / Şaban KARDEŞ