Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


İl Binasında düzenlenen adaylık programında konuşan Süleymanpaşa ilçe Başkanı Ali Engin; “Cumhuriyet Halk Partisi’nde her zaman demokrasi işler. Kendi seçimlerimizi bitirdik. Genel ve yerel seçimler de bitti. Şimdi Kadın Kolları seçimlerimiz var. Ardından Gençlik kolları seçimleriyle devam edeceğiz” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ
Büşra Nur Pelen ile bir buçuk dönemdir siyaset yaptıklarını belirten Engin, kendisine çıktığı bu yolda başarılar diledi.
Partinin kapısından adımını attığım günden bugüne kadar hiçbir mücadeleden ve hiçbir çalışmadan kaçmadığını, her seçim sürecinde ilçe fark etmeksizin örgütün adaylarının, temsilcilerinin arkasında kadın kollarının desteğini ve gücünü hissedebilmeleri adına durmaksızın çalışmalara devam ettiğini ifade eden Büşra Nur Pelen de “Bu süreçte beni yalnız bırakmayan il ve ilçe kadın kolları yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Zaman zaman mesnetsiz eleştirilerle karşı karşıya kalsak da siyasette kadın figürünün yer bulması ve istikrarlı görevine devam edebilmesi adına birlikte verdiğimiz mücadelenin ne kadar kıymetli olduğunu daha iyi anlıyorum. Ülkemizde hissetmeye başladığımız değişim, yerel yönetimde iktidar olmamız yolunda umut vermiş olup bu değişim, biz kadınların ellerinde büyüyerek yükselecektir” dedi.

“HİÇBİR GÖREVDEN KAÇMADIM, KAÇMAYACAĞIM”
Pelen, “Örgütümüz için çalışma fırsatı verilip görev tebliğ edildiğinde hiçbir görevden kaçmadım ve kaçmamaya devam edeceğim. Yağmurda, çamurda örgütümüz ve kadınlarımız içim nasıl mücadele verdiysem bu mücadeleye devam edeceğim. Bizden sonraki nesillerde kadınlarımızın daha mutlu, daha huzurlu olabilmesi ideali için savaşmaya devam edeceğim” dedi.

İKİ ADAY YARIŞACAK
Tekirdağ’da ilçe kadın kolları kongrelerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi’nde İl Kongresi ise 29 Haziran’da yapılacak. Kongrede adaylık için mevcut başkan Büşra Nur Pelen ile Betül Uysal yarışacak.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU