Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu


Ülkücü gençlerin yoğun katılımıyla düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah Zıvalıoğlu, “1999 yılında şehadete kavuşmuş olan ve Milliyetçi Ülkücü kimliğiyle, varlığıyla, dik duruşuyla bizlere miras niteliğinde bir şeref bırakan Mehmet Dölkan ağabeyin kabri başında bayramlaşmak bizler için bir kültür, bir miras. Yıllardan bu yana Tekirdağ’da bu devam ediyor, bugün bizler vesilesiyle sürdürülüyor. Yarın da buradaki genç kardeşlerimizin vesilesiyle sürdürülmeye devam edecek. Ben burada yeniden bir bayramda sizlerle bir arada olmuş olmaktan duyduğum mutluluğu, afiyeti paylaşmak istiyorum” dedi.

“GENÇLİĞİN AHLAKINI VE MİRASINI ELLERİNDEN ÇALMAK İSTİYORLAR”

Milliyetçi Ülkücü Hareket’in uzun yıllardan bugüne geldiğini kaydeden Zıvalıoğlu, “Son 2-3 yıldan beri de etrafı bir kuşatma ile sarıldı ve zor günlerden geçiyor. Milliyetçi Ülkücü Hareket, ilk defa mı iftiralara maruz kalıyor, ilk defa mı aşağılanıyor? Hayır. 1980’de binlerce ağabeyimiz şehadete eriyor ve binlerce ülkücü büyüğümüz de cezaevlerinde ömürlerini tüketmek zorunda kalıyorlar. MHP’yi terör örgütü davasından yargılatılıyor. 1990’lı yılların sonunda yine Milliyetçi Ülkücü Harekete darbe vurma konusuyla yeraltına almaya çalışıyorlar. 2011 yılında yine Milliyetçi Ülkücü Hareket’i alaşağı etmeye çalışıyorlar. Günümüzde Milliyetçi Ülkücü Hareket’i alaşağı etmeye çalışmanın tek bir sebebi var; bu gençliğin ahlakını ve mirasını ellerinden çalmak. Bu gençliğin ahlakını ve mirasını ellerinden çalmak isteyenlere karşı gayretle mücadele eden Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi’ni ortadan kaldırmaya ant içmiş ve yemin etmiş durumdalar.

Müsterih olunuz, Milliyetçi Ülkücü Hareket sonuna kadar dimdik ayaktadır ve böylesi iftiralara, böylesi alçaklıklara, üzerimize atılan çamurlara karşı daha evvelinde olduğu gibi bugün de dimdik durarak, göğsünü siper ederek, mücadelesini sürdürecektir. Hareketimize, partimize, davamıza, ocağımıza her zamankinden çok daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haber / Şaban KARDEŞ