Gözden kaçırmayın

Son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyduSon noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koydu

30 Mart seçimlerinin ardından Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Evrensekiz Beldesi’nde Belediye Başkanı seçildikten sonra İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Mustafa Nalbant görevi Halil Abanoz’dan teslim aldı.
DEMOKRASİNİN EN GÜZEL KURALI SEÇİMDİR
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Evrensekiz’de belediye binası önünde kurban kesilmesinin ardından başkanlık makamına geçen Mustafa Nalbant, kalabalık partili topluluğu ile görevini teslim aldı. Mustafa Nalbant’ı Ahmetbey’de Belediye Başkanı seçilen Mustafa Altıntaş da yalnız bırakmadı. Mustafa Nalbant törende Halil Abanoz’a çiçek vererek teşekkür etti. Halil Abanoz burada yaptığı konuşmada, "Sayın başkanımıza hoş geldiniz diyorum. 5 yıl önce görevi aldık. Demokrasinin en güzel kuralı seçimdir. Seçimle gelip seçimle gitmekten gerçekten gururluyum. Olur ya 5 yıl içerisinde isteyerek ya da istemeyerek birisini kırdıysam özür dilerim. Herhangi bir kişiye herhangi bir zarar geldiğinde kanunların size vereceği bir ceza ile görevden alınıp gitmektense bu şekilde görevden ayrılmak bizim için şereftir. Mustafa Nalbant ağabeyimize yeni görevi hayırlı olsun” diye konuştu.

ÇOK HEYECANLIYIM
Halil Abanoz belediyenin gelir, gider, ihaleler ve projeleri ile ilgili kısa bir sunum yaptıktan sonra, "Son bütçemin altını mühürlüyorum ve bütçeyi size teslim ediyorum" diyerek başkanlık görevini Mustafa Nalbant’a teslim etti. Heyecanlı olduğunu söyleyen Mustafa Nalbant ise "30 Mart’ta yapılan seçimler sonrası halkımız kararını vermiştir. Halil başkanımıza bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.
Haber Merkezi