Dün indirim bugün zam! Motorin fiyatlarında tabela yeniden değişiyor
Dün indirim bugün zam! Motorin fiyatlarında tabela yeniden değişiyor
İçeriği Görüntüle

Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yeni tarımsal destekleme modelini çiftçilere doğrudan anlatmak için 11 ilçede mahalle toplantıları düzenliyor.

Görüşmelerde hangi desteklerden nasıl yararlanılacağı, üretim planlamasının çiftçiye etkisi ve Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularında izlenecek yol ele alınıyor.

Tarım sigortaları, iklim değişikliğinin üretime etkileri ve yangın riskine karşı alınacak önlemler de toplantıların gündeminde yer alıyor.

11 Eylül’de de devam eden saha çalışmalarıyla üreticilerin yeni destek dönemine hazırlıklı girmesi hedefleniyor. İl Müdürlüğü, bilgilendirme toplantılarını il genelinde sürdürerek çiftçilerin destek ve üretim planlamasına ilişkin değişikliklere doğrudan ulaşmasını amaçlıyor.

Muhabir: Gülveren ALTUNOĞLU