Tekirdağ’da kamu düzeninin korunması ve suçla mücadele kapsamında denetimlerini sürdüren Yunus timleri, kentin giriş güzergâhlarından Eski Otogar Yolu’nda asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Polis ekipleri, durdurdukları araçlarda inceleme yaparken, sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sistemi üzerinden kimlik sorgulamalarını gerçekleştirdi.
ARAÇLAR VE ŞÜPHELİ KİŞİLER KONTROL EDİLDİ
Uygulama kapsamında otomobil ve motosikletler durdurularak kontrol edildi. Araçların iç ve dış bölümlerinde incelemelerde bulunan ekipler, aranan kişilerin tespit edilmesi ve olası suç unsurlarının ortaya çıkarılmasına yönelik çalışmalar yürüttü.
ASAYİŞ DENETİMLERİ SÜRECEK
Kentte huzur ve güvenliğin korunmasını amaçlayan uygulamanın, suçların önlenmesi ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi. Yunus timlerinin Tekirdağ genelindeki asayiş denetimlerini sürdüreceği bildirildi.




