Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Tekirdağ’daki iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek yerel kalkınma ve ekonomik iş birliği üzerine görüş alışverişinde bulundu.
TİCARET BORSASI YÖNETİMİNE ZİYARET
İlk ziyaretini Tekirdağ Ticaret Borsası’na gerçekleştiren Nallar, seçimlerin ardından göreve gelen Başkan Feyzullah Sügür ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti. Tarım ve ticaretin ilçe ekonomisindeki önemine değinen Nallar, yeni yönetime çalışmalarında başarı diledi.
TİCARİ HAYAT VE ORTAK PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ
Nallar, ardından Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Görüşmede, kentin ekonomik potansiyelinin değerlendirilmesi, ticari faaliyetlerin geliştirilmesi ve kurumlar arasında ortak projeler hazırlanması konuları konuşuldu.
İş dünyası temsilcileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek Nallar’a teşekkür etti.




