Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaşlı bireylerin katılımıyla kutlama programı düzenlendi. Etkinlikte huzurevi sakinleri bir araya gelerek Cumhuriyet’in 103. yılını kutladı.

Kirklareli̇ Ash1

CUMHURİYET’İN TANIKLARI BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI

Cumhuriyet’in yıllar içerisindeki gelişimine tanıklık eden huzurevi sakinlerinin katıldığı buluşmada, millî bayramların toplumsal hafızadaki yeri ve yaşlı bireylerin tarihî birikimleri ön plana çıktı.

Kirklareli̇ Ash

Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, huzurevi sakinlerinin Cumhuriyet sevgisine dikkat çekilerek yaşlı bireylerin bilgi ve hayat tecrübelerinin taşıdığı öneme vurgu yapıldı.

Kirklareli̇ Ash2

Kurum, Cumhuriyet’in 103. yılını kutlayarak huzurevi sakinleriyle bayram sevincini paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Vize'de kadın cinayeti! Eşini tabanca ile öldürüp, intihara kalkıştı...11 aylık bebek devlet korumasına alındı
Vize'de kadın cinayeti! Eşini tabanca ile öldürüp, intihara kalkıştı...11 aylık bebek devlet korumasına alındı
İçeriği Görüntüle

Cumhuriyet Sevgisi

Muhabir: Hatice CANTÜRK