İpsala’da Cumhuriyet’in 103. yılı, vatandaşların ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen fener alayıyla kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yürüyüşe İpsala Kaymakamı Hayrettin Buğra Güzel, 1. Hudut Tabur Komutanı İstihbarat Yarbay Gürkan Karaca, Belediye Başkanı Mehmet Kerman, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Edirne'de kaçak tütüne jandarma operasyonu
Edirne'de kaçak tütüne jandarma operasyonu
İçeriği Görüntüle

Fener Alayı1

İLÇE PROTOKOLÜ VE VATANDAŞLAR BİR ARADA

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen yürüyüşte, farklı kesimlerden katılımcılar aynı etkinlikte buluştu. İpsala’da 29 Ekim kutlamalarının bir parçası olarak düzenlenen fener alayı, Cumhuriyet’in 103. yıl dönümünde birlik ve beraberlik mesajlarına sahne oldu.

Fener Alayı2

ATATÜRK VE MİLLÎ MÜCADELE KAHRAMANLARI ANILDI

İpsala Belediyesi, etkinliğin ardından yayımladığı mesajda Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan uğruna hayatını kaybeden şehitleri saygı, rahmet ve minnetle andı.

Fener Alayı

Belediye, Cumhuriyet’in 103. yılını kutlayarak yürüyüşe katılan vatandaşlarla bayram sevincini paylaştı.

Muhabir: Hatice CANTÜRK