☰
✕
Asayiş

Jandarmadan suça geçit yok: 215 gözaltı

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonlarda çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, gözaltına alınan 215 şüpheliden 24'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tekirdağ genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, geçtiğimiz ay boyunca uyuşturucu ticareti, kaçakçılık ve çeşitli suç faaliyetlerine yönelik geniş çaplı operasyonlar düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonlarda önemli miktarda uyuşturucu madde, silah ve kaçak ürün ele geçirildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Operasyonlarda, 200 gram sentetik uyuşturucu, 713 uyuşturucu hap, hassas terazi, 16 tabanca, 982 tabanca mermisi, 16 av tüfeği, 3 kurusıkı tabanca, 15 cep telefonu, 6 bilgisayar, 10 sahte plaka, 3 sahte belge, 183 bin 570 dolu ve boş makaron ile 65 kilo nargile tütünü ele geçirildi 215 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 24'ü çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.